Om Sara

Sara och Basse

Sara och Basse

Hej!

Välkommen till min webbplats som representerar mina största intressen: Intresset för Djur, Natur och Skapande!

Från början tog hundkurser det mesta av min tid och skapandet rörde sig främst om sydda hundhalsband. Ella, min stora läromästare inom hundvärlden, ledde mig in på ”hundbanan” 1995. Tillsammans lärde vi oss en hel massa om klickerträning och inlärning med positiva metoder. Ella och jag fick 13 år tillsammans och hon kommer alltid att ha en särskild plats i mitt hjärta.

Hösten 2006 fick jag upp ögonen för glasfusing och silverlera. 2007 blev jag certifierad PMC-lärare (PMC=Precious Metal Clay). Jag älskar att experimentera och undersöka hur olika material fungerar. Glas är ett otroligt spännande material med oändliga möjligheter. Jag vet inte om det är ingenjören i mig som gör att jag måste undersöka hur allt funkar… ibland är jag nog lite av den galna professorn! :)

Genom åren har skapandet tagit större och större plats och eftersom antalet timmar på ett dygn inte ökat har smyckeskurserna fått ersätta hundkurserna, men hunden är fortfarande min största inspirationskälla och tassen tar därför en stor plats i mina smyckeskollektioner!

Sara_Basse

Tack Basse som ger mig en så känslofull mix av allt :)

 


 

Ella 1995-2008

Ella 1995-2008

Tack Ella som gav mig så mycket av din klokskap!

 

Stina 2000-2012

Stina 2000-2012

Tack Stina som gav mig så mycket av din positiva livssyn!

 

Ella och Stina en sommardag på Ytterön 2003: